Bellyfit

Bellyfit® is een holistische workout speciaal voor vrouwen, waarin fitness, yoga en dans samenkomen. De les bestaat uit een half uur cardio (buik)dans bewegingen en een half uur kracht en stretch oefeningen uit de yoga en pilates. Hierdoor is er een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. We werken gericht aan je core en je bekkenbodem spieren, zodat je die versterkt en ontspant. Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen. De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en conditie. Bellyfit® love how you feel. 

Het resultaat is je fitter voelen door de fysieke workout, meer in contact met je lichaam, loslaten van stress en plezier hebben met andere vrouwen.

De cursus is op woensdag van 18.15-19.15 uur.

De cursus start op woensdag 3 april om 18:15 uur en is dan vervolgens op woensdag 10, 17 en 24 april en op woensdag 8, 15, 22 en 29 mei (dus niet in de meivakantie).
De kosten voor de hele reeks (8x) zijn € 70,-, maar je kunt ook per losse les betalen, de kosten zijn dan € 10,- per les.

Sportschoenen zijn aanbevolen. Er zijn yoga matten aanwezig, maar je kunt ook je eigen mat/handdoek meenemen.

Docent is Renée Russchen 

Voor informatie en aanmelding stuur een mail naar info@debalanstrainer.nl