Yin Yoga

Yin yoga (ontspanningsyoga)
Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Je zou het ontspanningsyoga kunnen noemen. Het accent ligt op het meditatieve aspect van yoga, waarbij de houdingen voor langere tijd worden vastgehouden (drie tot vijf minuten).
Yin Yoga richt zich in tegenstelling tot de meer actieve yogastijlen (die zich veelal op spieren richten) vooral op het bindweefsel. Door langer in een houding te blijven wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.
Iedere les begint met een korte meditatie en wordt afgerond met een eindontspanning. Het is niet nodig om lenig te zijn of om ervaring met yoga te hebben om deel te nemen aan de les. Yoga is voor iedereen.

Paulien heeft aangegeven om in plaats van Yin Yoga een andere vorm van Yoga aan te bieden op vrijdag dezelfde tijd. Het zal een slow flow les kunnen worden. Dat is een rustige vorm van Vinyasa Yoga met wat Yin elementen erin verwerkt.

Wij verzoeken u uw eigen mat en handdoek mee te nemen. Mocht u geen mat hebben dan kunt u een mat van het Poortershoes gebruiken.

De cursus is op vrijdag van 12.15-13.15

Periode 1: 8 september t/m 15 december 2023: tarief 73,50€ (14 x 5,25€)​
Periode 2: 12 januari t/m 29 maart 2024: tarief 57,75€ (11 x 5,25€)


Docenten zijn Zora Kuipers en Paulien Antons

Info/Aanmelden >>>