OPEN PODIUM POORTERSHOES

Donderdag van 26 maart

‘Zeepsop en energie’: Een boeiend verhaal over Feng Shui door Elly van Gerrevink

Hé, dat is toch niet doorgegaan…?
Inderdaad, dat wordt later.

En, voor nu – je kunt een kijkje nemen in haar korte verhaaltjes op Facebook voordat ze op een volgend open podium komt.

Jij toch ook?
Want aangenaam wonen willen we toch allemaal?

Feng Shui kijkt vanuit energie principes naar je huis. Stroomt de energie? Mooi.
Of stagneert zij onderweg? Kun je daar wat aan doen? Ja zeker!
Vooral in het voorjaar. Het wordt elke dag lichter. Wat betekent de lente voor je huis en voor jou?

Je omgeving beïnvloedt je tenslotte, altijd. En jij kunt je omgeving en dus je leven beïnvloeden. Door te kijken naar je huis. Daarna wellicht het een en ander te veranderen, iets toe te voegen of weg te laten. Groot of klein, veel of weinig.
Helemaal passend bij jou en je huis.

Elly van Gerrevink – “van huis naar thuis”
Deli Feng Shui
elly@delifengshui.nl
www.delifengshui.nl
Facebook
Pinterest


Wilt u de lezingen bijwonen dan hoeft u zich NIET aan te melden. Wilt u zelf iets presenteren dan kunt u zich opgeven via het formulier op onze website.

WE ZIJN OP ZOEK NAAR WIJKTALENT: WIL JE EEN LEZING GEVEN?

Talentvolle mensen vind je overal. Zeker ook in de Oosterpoort. En in De Linie, De Meeuwen, de Kop van Oost en de andere omringende wijken.

We zijn nog op zoek naar dat wijktalent. We denken aan: een lezing, een presentatie, een goed verhaal, een demonstratie, een miniconcert, een act, noem maar op. Alles mag. Dus ben je op reis geweest en heb je ontelbare avonturen beleefd, ben je net gepromoveerd en wil je je bevindingen ook wel eens kwijt aan niet-wetenschappers, heb je een geniale uitvinding gedaan maar die nog nooit aan iemand laten zien, heb je een nieuwe theorie over de slag bij Heiligerlee, kent de draailier voor jou geen geheimen, weet je alles maar dan ook echt alles over Lucas en Gea, kun je net zo goed goochelen als Eric Wiebes … meld je aan en we reserveren het podium voor jou.

Dus meld je aan als je op het podium wilt, of moedig vrienden, kennissen en buren aan als je vindt dat zij het podium verdienen én kom kijken en luisteren. Wij zorgen voor een gezellige informele sfeer en een betaalbaar hapje en drankje.

Info/Aanmelden >>>